Poniżej prezentujemy Państwu przykładowe zestawy obiadowe dla 10 osób:

Zestaw nr 1 – 650 zł
Rosół 10 porcji
Mięso 20 porcji:
Rolada wołowa 4szt.
Rolada wieprzowa nadziewana brokułami 4szt.
Udko z kurczaka 2 szt.
Kotlet schabowy zapiekany w pieczarkach 6 szt.
Kotlet po szwajcarsku 4szt.
Surówka firmowa
Czerwona kapusta
Kluski 10 porcji
Sos
 
Zestaw nr 2 – 530 zł
Mięso 20 porcji (do wyboru):
schab zapiekany w pieczarkach,
pierś z kurczaka zapiekana w sosie brokułowo-śmietanowym, lub grzybowo-śmietanowym,
De volaille z serem żółtym i szynką
De volaille z serem fetą i brokułami
Szaszłyk
Kulka w migdałach
Pierś z kurczaka panierowana
Schab panierowany
Ziemniaki, dufinki lub krokiety ziemniaczane
Sałatki 3 miski
 
Zestaw nr 3 – 590 zł
Sałatki 3 półmiski
Warzywa na parze 1 półmisek
Ziemniaczki z boczkiem 3 porcje
dufinki, ziemniaki lub krokiety ziemniaczane
pręga wołowa w podgrzybkach 1 półmisek (około 6 porcji)
mięso 14 sztuk do wyboru:
polędwica wieprzowa
karczek w cebuli
schab tradycyjny
schab zapiekany w pieczarkach
kotlet szwajcarski
szynka nadziewana boczkiem
 
Zestaw nr4 – 670 zł
sałatki 2 półmiski
surówki 1 półmisek
ziemniaki z boczkiem
dufinki, ziemniaki lub krokiety ziemniaczane
Ryby do wyboru 6 sztuk:
Łosoś
Sandacz
Dorsz
Pstrąg
Golonko w kapuście 4 porcje
Mięsa do wyboru 10 sztuk
De volaille z serem żółtym i szynką
Schab zapiekany w pieczarkach
Szaszłyk
Polędwiczka wieprzowa
De volaille z serem fetą i brokułami
 
Zestaw nr5 – 640 zł
Sałatki 2 półmiski
Warzywa zapiekane 1 półmisek
ziemniaki z boczkiem 1 półmisek
ryż z warzywami 1 półmisek
wątróbka w borowikach
klopsy w sosie porowym
Mięso 10 sztuk
De volaille z serem żółtym i szynką
Schab zapiekany w pieczarkach
Szaszłyk
Polędwiczka wieprzowa
De volaille z serem fetą i brokułami
 
Zestaw nr6 – 700 zł
Surówki 2 półmiski
Kapusta czerwona 1 półmisek
Kapusta z grzybami 1 półmisek
żeberka 5 sztuk
Pieczeń z karczku 5 sztuk
schab peklowany 5 sztuk
golonko 5 sztuk
pstrąg 3 sztuki
ziemniaki 6 porcji
ziemniaki z boczkiem 1 półmisek
pierogi 3 porcje (ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami)