MENU ZESTAWÓW PRZEKĄSKOWYCH
Menu przekąskowe I
Galaretki drobiowe
Tatar
Roladki z szynki nadziewane wytrawnymi pastami
Paluchy pszenne zawijane szynką z sosem chrzanowym
Koreczki
Tartinki
Sałatka brokułowa
Sałatka nicejska
Sałatka tortelini
Sałatka grecka
Cena: 490 zł/10 os.
Menu przekąskowe II
Śledzie po meksykańsku
Paszteciki z mięsem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Muszle makaronowe faszerowane wytrawnymi pastami
Mini tortille
Tartinki
Sałatka cezar
Sałatka jarzynowa
Sałatka brokułowa
Sałatka ryżowa z kurczakiem
Cena: 480 zł/10 os.
Menu przekąskowe III
Mini szaszłyki drobiowe
Paszteciki (z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem)
Mini tortille meksykańskie
Roladki z szynki nadziewane pastą jajeczną z ogórkiem konserwowym
Roladki z sera żółtego z papryką
Śledzie po japońsku
Paluchy pszenne zawijane szynką
Mięsa na zimno:
-Schab faszerowany grzybami
-Karczek szpikowany czosnkiem
Sałatka ryżowa z kurczakiem
Sałatka grecka
Sałatka brokułowa
Cena: 550 zł/10 os.