MENU ZESTAWÓW PRZEKĄSKOWYCH

Menu przekąskowe I

Galaretki drobiowe
Tatar
Roladki z szynki nadziewane wytrawnymi pastami
Paluchy pszenne zawijane szynką z sosem chrzanowym
Koreczki
Tartinki

Sałatka brokułowa
Sałatka nicejska
Sałatka tortelini
Sałatka grecka

Cena: 490 zł/10 os.

Menu przekąskowe II

Śledzie po meksykańsku
Paszteciki z mięsem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Muszle makaronowe faszerowane wytrawnymi pastami
Mini tortille
Tartinki

Sałatka cezar
Sałatka jarzynowa
Sałatka brokułowa
Sałatka ryżowa z kurczakiem

Cena: 480 zł/10 os.

Menu przekąskowe III


Mini szaszłyki drobiowe
Paszteciki (z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem)
Mini tortille meksykańskie
Roladki z szynki nadziewane pastą jajeczną z ogórkiem konserwowym
Roladki z sera żółtego z papryką
Śledzie po japońsku
Paluchy pszenne zawijane szynką


Mięsa na zimno:
-Schab faszerowany grzybami
-Karczek szpikowany czosnkiem


Sałatka ryżowa z kurczakiem
Sałatka grecka
Sałatka brokułowa

Cena: 550 zł/10 os.